Нахлузиха на Фабрегас фланелка на Барса PDF Print E-mail
Tuesday, 13 July 2010

Макар и да не взе участие в нито един мач на Испания на Мондиала, резервният вратар Пепе Рейна отново се прояви като най-големия шегаджия в отбора и човека с най-добро чувство за хумор. 

Това изпита на гърба си и Франсеск Фабрегас, който се оказа в капана на съотборника си и докато се усети, се оказа с нахлузена фланелка на Барселона, което едва ли ще се хареса много на Арсенал.

Както преди 2 години, по време на празненствата Рейна получи възможност да представи всеки един от отбора по свой неповторим начин пред събралите се повече от 300 000 души, които приветстваха тима.

Когато стигна до Фабрегас, който подаде за победния гол във финала, Рейна го представи като "бъдещето на Арсенал, но и бъдещето на Барселона". След това го прегърна, а в този момент Пике и Шави, които също участваха в заговора, извадиха фланелка на каталунците и я нахлузиха върху ошашавения Сеск.

Случилото се едва ли ще се хареса на лондонския клуб, който поне засега продължава да твърди, че не иска да се разделя с футболиста. Сеск обаче не губи надежда, че ще се завърне в родния си клуб.
Last Updated ( Tuesday, 13 July 2010 )
 
< Prev   Next >
© 2008 Barcelona-Bulgaria.com - Всички права запазени.