Вижте кои ще управляват Барса PDF Print E-mail
Friday, 02 July 2010

Вчера официално новият президент на Барселона Сандро Росел влезе в длъжност. Късно следобяда беше проведено първото заседание на новия Борд на директорите.

Бяха представени 20-имата нови директори, които ще взимат генералните решения за каталунския клуб в следващите шест години. Четирима са новите вицепрезиденти.

Джосеп Мариа Бартомеу е вицепрезидент по спортната дейност и е подпомаган от четирима директори - Жоан Бладе (отговорник в различните сектори), Хавиер Бордас (отговорник за връзките с Испанската федерация и Футболната Лига), Жорди Местре (президент на Барселона "Б" и отговорник за футболната база) и Жорди Монес (отговорник в медицинската сфера и технолигията).

Вторият вицепрезидент е Жорди Кардонер - вицепрезидент в социалната сфера. Едуард Кол ще отговаря за връзките с Дисциплинарния комитет. В неговия сектор ще помагат Маркос Мас, Маркос Ховер, Сержи Гонсалес и Хорхе Калсамиглиа. Пилар Гиноварт ще съблюдава развитието на сосиос обществото. Рамон Понт ще бъде президент на Фондация "ФК Барселона".

Хавиер Фаус е вицепрезидент по икономика и стратегия. Неговите помощници са Манел Ароя (отговорник за медиите), Жорди Моикс, Джосеп Рамон Видал-Абарка (отговарящ за техническите устройства и сигурността). Икономическата комисия е формирана от Силвио Елиас, Рамон Адел, Хауме Гуардиола, Карлес Тускетс, Антони Естеве и Джосеп Мариа Черкавинс. Четвърти вицепрезидент е Карлес Вийяруби. 

 

Last Updated ( Friday, 02 July 2010 )
 
< Prev   Next >
© 2008 Barcelona-Bulgaria.com - Всички права запазени.