Берлускони: Няма да взимаме Роналдиньо, много е скъп PDF Print E-mail
Written by Администратор   
Saturday, 12 July 2008
 След като повече от година Силвио Берлускони тръбеше колко мечтае да има Роналдиньо в Милан, сега президента на росонерите също обяви, че няма смисъл от покупката му. Трансферната сага около звездата на Барселона продължава с пълна сила. Той влезе в поредния конфликт с каталунците, като заяви, че иска да играе на Олимпиадата, а от Барса не желаят да го пуснат.

В последните месеци Милан непрестанно преговаря с Барса за привличането на Роналдиньо. Мнозина от специалистите в Италия се изказаха, че бразилеца няма място при росонерите, защото е в слаба форма. Единствено Берлускони не се отказваше от тази своя идея. Но явно и на него му е дошъл ума в главата.

Берлускони не може да се отърве от въпросите за Милан даже когато е на политическата среща на Г8 в Япония. След края на съвещанието на осемте най-влиятелни икономики в света, журналист от бразилския "О Глобо" попита премиера на Италия за Роналдиньо.

"Милан няма да купи Роналдиньо. Той е твърде скъп", отвърна Берлускони и допълни, че срещу огромната цена стои слабата форма на бразилеца в последно време.

Шефът на Милан каза няколко думи и за Кака. Бразилецът се оперира и в момента почива в родината си. За разлика от Роналдиньо той не бе включен в отбора за Олимпиадата. Според Берлускони това е заради натрупаната умора. "Кака не иска да играе в Пекин, заради умората".

Думите на президента на росонерите засегнаха Кака. Той веднага излезе с официално съобщение, че иска да играе на олимпиадата, но травмата му е попречила.
Last Updated ( Wednesday, 23 July 2008 )
 
< Prev   Next >
© 2008 Barcelona-Bulgaria.com - Всички права запазени.