Стоичков: Проблемите на Барса са хронични PDF Print E-mail
Written by Администратор   
Saturday, 12 July 2008

Бившият играч на Барселона Христо Стоичков смята, че кризата в ръководството на Барселона не е нещо ново. Българинът коментира ситуацията в клуба и защити президента Жоан Лапорта.

В последните 25-30 години в Барса се случват едни и същи неща. Това е хронично зло, което непрекъснато се повтаря. Когато отборът побеждава всички го величаят, но когато изпитва трудности всичко отива в лайната” изригна Стоичков.

По повод на твърденията, че част от борда на директорите са готови да подадат оставка, ако президентът Жоан Лапорта не си тръгне, той каза в типичния си стил: “Ако някой иска да напуска, неща си събира багажа и да се маха. Ако остане да стисне зъби и да започне да работи”.

Бившият треньор на Селта смята, че ситуацията не помага на клуба. “Случващото се сега само вреди на отбора, който има нужда от спокойствие. В 100-годишната история на Барса, тимът спечели 2 пъти КЕШ, единият под ръководството на Лапорта, така че не виждам къде е проблема” добави още той.

По-късно днес се свиква извънредно заседание на ръководството, на което според прогнозите босът трябва да подаде оставка. Адвокатът обаче е категоричен, че ще остане и ще измъкне отбора от кризата, в която е изпаднал.

Last Updated ( Wednesday, 23 July 2008 )
 
< Prev
© 2008 Barcelona-Bulgaria.com - Всички права запазени.